De technische dienst voor uw praktijk

Of het nu gaat om een compleet nieuwe installatie, aanpassingen aan uw installatie, renovatie, verduurzaming, storingen en onderhoud, ook op het technische vlak van uw praktijkruimte kunt u bij ons terecht. 

Één telefoonnummer voor elk probleem, handig toch! 

Onze technische dienst is op afroep beschikbaar maar kan ook worden opgenomen in uw totaal ontzorgd-pakket.

 

Patch kast

Netwerk aanleg

Een computernetwerk is een onderlinge verbinding tussen twee of meerdere computers die zo met elkaar kunnen communiceren. Dit gebeurt middels bekabeling of serverkasten, ook wel patch kasten genoemd.
hierom is een goed en duidelijk aangelegd netwerk essentieel voor uw praktijk.
Bij een kabelbreuk wilt u meteen kunnen zien welke kabel er vervangen dient te worden, onze monteurs installeren uw netwerk netjes en overzichtelijk. Ook vervangen, controleren en ordenen wij uw netwerkbekabeling, een opgeruimde netwerkruimte zorgt immers voor minder kans op storingen en verminderd de tijd van het zoeken van de storing. onze monteurs zorgen er graag voor dat de aansluitingen onderling perfect op elkaar zijn afgestemd en uw apparaten veilig en moeiteloos met elkaar kunnen communiceren.

wandcontactdoos

Elektrotechnische werkzaamheden

Uw instrumentarium moet blijven werken, uw computers mogen niet uitvallen en uw praktijk moet te allen tijde kunnen doordraaien.
Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten en werken conform de NEN-normeringen. Problemen worden hierdoor al in de kiem gesmoord tijdens de elektra-installatie. Maar ook wanneer u een stopcontact wenst of bijvoorbeeld verlichting geplaatst wil hebben neem dan contact met ons op.

Security camera

Beveiligingscamera´s

Camerabewaking wordt steeds vaker ingezet om de beveiliging van uzelf, uw pand of uw bezittingen verder te optimaliseren. Met camerabewaking realiseert u verhoogde effectiviteit én kostenbesparing. Met camera’s in en om gebouwen en op terreinen wordt het mogelijk om op afstand alarmmeldingen te verifiëren, waar u ook bent u kunt altijd zien wat er gebeurd. Onze monteurs zorgen voor een professionele installatie, bekabeling word netjes weggewerkt zodat deze niet zomaar doorgeknipt kan worden en natuurlijk niet blootgesteld is aan weer en wind.

led panelen

LED verlichting

Wij leggen de lat hoog als het gaat om lichtkwaliteit. Verlichting van topklasse is absoluut noodzakelijk in de gezondheidszorg. Hierbij zijn ontwerp en samenstelling van de armaturen exact afgestemd op het interieur en de voorgeschreven normen geldend voor de werkplek van tandartsen. De verlichting bestaat uit energiezuinige led verlichting, vaak led panelen in combinatie met hoogfrequent voorgeschakelde volspectrumdaglichtlampen. Ook aan sfeerverlichting voor patiënten, die naar het plafond kijken tijdens hun behandeling, is gedacht. Daarvoor zijn er led lichtpanelen die naar keus eenvoudig beplakt kunnen worden met folies, zoals bijvoorbeeld foto van een wolken plafond. Gaat u een bestaande of nieuwe tandartspraktijk inrichten? Vraag u dan eens af wat voor wensen u heeft met betrekking tot licht. Bekende fabrikanten van tandarts apparatuur, behandelunits en behandelstoelen letten niet altijd even goed op de verlichting, wij wel!
Wij leveren en installeren alle benodigde armaturen inclusief lichtontwerp en lichtmeting voor de optimalisatie van de verlichting van uw werkplek. Zo ligt niet alleen uw klant er prettig bij, maar u beschikt over prettig werklicht. Juist afgesteld licht dat goed is voor u ogen, zorgt ervoor dat u minder vermoeit bent aan het einde van de dag.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen op het dak van uw tandartspraktijk zijn niet alleen een goede investering, u onderscheidt zich er als tandarts ook mee van de massa en daarnaast draagt u bij aan een beter milieu. Het plaatsen van zonnepanelen is een goede investering met een goed rendement. Een investering nagenoeg zonder risico omdat de zonnepanelen eenmaal op het dak geen onderhoud nodig hebben. Daarin helpen wij u. Wij kijken of het mogelijk is uw volledige elektriciteitsverbruik met zonnepanelen te dekken.

samsung airconditioning

Airconditioning

Een nieuwe airconditioning in uw praktijk zorgt voor een gezond binnenklimaat. Het koelt of verwarmt de lucht niet alleen, professionele airconditioning zorgt ook voor filtering/ zuivering van de lucht en een aangename luchtvochtigheid zonder tocht of lawaai in het gebouw. Zodat u en uw patiënten een gezond en prettig binnenklimaat kunnen ervaren. De airconditioningsystemen zijn de laatste jaren volop doorontwikkeld. Ze zijn vrijwel onhoorbaar en energiezuinig. De binnendelen, zoals de wandmodellen en plafond inbouw- en onderbouwmodellen zijn compact, fraai van vormgeving en kleur en kunnen naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid regelen. Ook voor het periodiek onderhoud van uw airco-installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen op afroep uw airconditioninginstallatie onderhouden, maar u kunt ook een jaarlijks onderhoudscontract bij ons afsluiten.

vaillant Arotherm

CV ketels en warmtepompen

De installatie van een warmtepomp is een flinke stap in de richting van energie neutraal werken. Zo kan het zelfs al mogelijk zijn om een warmtepomp als vervanging van een cv-ketel te gebruiken. Hiervoor is het wel belangrijk dat uw bedrijfspand goed is geïsoleerd aangezien warmtepompen een minder hoge temperatuur genereren dan de bekende hr-ketel. Is uw bedrijfspand niet goed geisoleerd? Het is ook mogelijk te kiezen voor een hybride oplossing. Deze combineert de duurzaamheid van een warmtepomp met het extra snelle comfort van een cv-ketel. Bent u benieuwd of een warmtepomp in uw situatie geschikt is. Neem dan gerust contact met ons op.