Wie we zijn

Led panelen
Rontgen foutmelding

Tandartspraktijken hebben IT-problemen die uniek zijn voor hun industrie. Die specifieke problemen kennen wij als geen ander. Elke praktijk is uniek en heeft een praktijknetwerk op maat, afgestemd op de eisen en wensen van de praktijk.

Met al ruim 20 jaar ervaring in de installatie, realisatie, het beheer en onderhoud van computersystemen, praktijkmanagementsoftware, digitale röntgen, Zorgmail en certificaten (o.a Vecozo, UZI, Pien). Niet alleen door onze ervaring, maar ook door ons direct contact met de ontwikkelaars van bijvoorbeeld VECOZO, UZI, Vertimart en GSN software zijn wij in staat uw probleem snel op te lossen.

Netwerkservers, werkstations, printers en zelfs applicaties worden door ons realtime gecontroleerd op een goede werking. Het vastlopen van uw applicatie, een te hoge temperatuur in de serverruimte, een harddisk die bijna uitvalt, een virus , een mail of printjob die blijft hangen? Wij zien het direct!

EN WIJ VAN DENTAL MEDIX ONDERNEMEN DIRECT ACTIE!

IT storingen kosten uw praktijk tijd en geld, maar met het totaal ontzorgd pakket worden de computersystemen permanent bewaakt en beheerd. Voor een vaste lage prijs per maand worden problemen in uw systeem gedetecteerd en opgelost vaak nog voordat er storingen ontstaan. Immers; voorkomen is beter dan genezen. Maar dat is nog niet alles, wij dienen niet alleen als uw tandheelkundige IT-afdeling, maar ook als uw technische
afdeling. Tevens denken wij met u mee over verbeteringen, innovaties, automatisering en energiebesparing.

Waarom dental medix

Patchpanel
wandcontactdoos