Voorkom stilstand

De veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van uw IT-infrastructuur is van groot belang voor uw praktijk. Dental Medix neemt graag de volledige zorg van uw IT omgeving op zich. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij voor uw IT-omgeving. U en uw medewerkers kunnen vertrouwen op een ICT omgeving die werkt. Ook bieden wij gebruikers de juiste ondersteuning bij ICT vraagstukken waardoor zij hun werkzaamheden snel kunnen hervatten.Onze diensten bieden u dat professionele toezicht wat U zoekt.  Om uw IT-omgeving efficiënt en effectief te houden, is preventief en correctief beheer essentieel. Dental Medix levert hierin IT-beheer voor een vaste prijs per maand maar ook service op afroep.

Dental Medix neemt graag de volledige zorg van uw IT infrastructuur op zich. Wij zorgen dan voor de functionaliteit, veiligheid, performance en continuïteit van uw IT omgeving tegen vaste kosten. Inclusief alle benodigde software en licenties. U en uw medewerkers kunnen vertrouwen op een ICT omgeving die werkt. Ook bieden wij gebruikers de juiste ondersteuning bij ICT vraagstukken waardoor zij hun werkzaamheden snel kunnen hervatten.

24/7 systeembewaking

Door het bewaken van uw systemen kunnen wij proactief reageren op aankomende problemen.

Systeembeveiliging

Veiligheid staat voorop. Daarom krijgt u op al uw systemen een antivirus, ransomware en malware beveiliging.

Webfilter

Internet beveiligen is belangrijk, daarom gebruiken wij een webfilter. Zo beschermen wij uw systemen tegen potentiele gevaren.

Licentiebeheer

Wij houden uw licenties nauwlettend in de gaten. Verloopt uw licentie dan wordt u op de hoogte gehouden en vernieuwen wij deze indien gewenst

Privacy

Conform de nieuwe AVG en het HIPAA, waarmee de regels rond de bescherming van persoonsgegevens worden aangescherpt, en uw praktijkgegevens worden beveiligd. Wij zorgen voor de technische maatregelen die moeten worden genomen om aan deze eisen en standaarden te voldoen. Maar dat is nog niet alles. Wij zorgen ook voor al uw AVG protocollen en privacy verklaringen.

Ondersteuning

Problemen met e-mail, Word, uw printtaken of welke programmatuur en randapparaten dan ook. Wij bieden u de hulp en ondersteuning die nodig is.

Patch Management

Niet alleen de updates van Windows worden door ons verzorgd, maar ook de updates van uw praktijksoftware. U heeft er geen omkijken meer naar.

Netwerkbeheer

Wij verzorgen het beheer, onderhoud en uitbreiden van uw praktijknetwerk voor een optimale veiligheid en snelheid.

Preventief onderhoud en optimalisatie

Wij voeren onderhoudsprocedures uit op uw systemen, dit ter voorkoming van problemen. Daarnaast optimaliseren wij uw systemen periodiek.

Backup Management

Backup van uw gegevens is belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u de juiste backupsoftware heeft, en dat de backups goed verlopen. Desgewenst offsite en altijd met de hoogste beveiliging.


U belt ons wanneer u problemen ondervind met uw IT-omgeving. Wij sturen dan zo snel mogelijk de juiste persoon naar uw praktijk om het probleem te verhelpen.